ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ

Οι τιμές, όροι και προϋποθέσεις χρήσης αφορούν αποκλειστικά το ηλεκτρονικό μας κατάστημα aptonparagogo.gr («ιστοσελίδα»).

Η ιστοσελίδα είναι η προέκταση του φυσικού καταστήματος «Απ” τον Παραγωγό» με την επωνυμία «Ταυλαράκη Ευαγγελία», η οποία εκπροσωπείται νόμιμα από την ίδια. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στη διεύθυνση: Στρατηγού Καλλάρη 37, Κάτω Πατήσια Τ.Κ. 10445, Αθήνα.

Η παρούσα ιστοσελίδα δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές. Το περιεχόμενο του aptonparagogo.gr όπως τα κείμενα, τα γραφικά, οι εικόνες και οι πληροφορίες που παρουσιάζονται από τους συντάκτες του, αλλά και οποιοδήποτε άλλο υλικό συμπεριλαμβάνεται στην ιστοσελίδα («περιεχόμενο») χρησιμοποιείται με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση.

Το περιεχόμενο δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Ζητάτε πάντα τις συμβουλές των εξειδικευμένων ιατρών σας ή άλλου εξειδικευμένου προσωπικού για οτιδήποτε αφορά σε οποιαδήποτε πάθηση.

Ποτέ μην παραβλέψετε ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να ρωτήσετε τη γνώμη του ειδικευμένου ιατρού εξαιτίας κάποιου άρθρου που διαβάσατε στο aptonparagogo.gr

Στην περίπτωση που πιστεύετε ότι έχετε μια έκτακτη ιατρική ανάγκη, επικοινωνήστε άμεσα με τον γιατρό σας ή με την άμεση ιατρική βοήθεια (166). Ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας, το προσωπικό του, οι εξωτερικοί συνεργάτες του και οι εταιρείες που εκπροσωπεί, δεν συστήνουν ή προτρέπουν σε συγκεκριμένες εξετάσεις, ιατρούς, προϊόντα, διεργασίες, γνώμες ή άλλες πληροφορίες που μπορεί να αναφέρονται στην ιστοσελίδα.

Εάν κάποιος χρήστης / επισκέπτης του aptonparagogo.gr βασιστεί σε οποιαδήποτε πληροφορία παρέχεται από το aptonparagogo.gr, το προσωπικό του aptonparagogo.gr, ή οποιονδήποτε εμφανίζεται στην ιστοσελίδα, αυτό γίνεται με δική του προσωπική αποκλειστική ευθύνη.

Όλες οι πληροφορίες που εμπεριέχονται στην ιστοσελίδα διατίθενται στους επισκέπτες της για προσωπική χρήση και είναι δυνατόν να αλλάζουν χωρίς καμιά προειδοποίηση.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ

To aptonparagogo.gr έχει θέσει ως στόχο του τη συνεχή βελτίωση της εξυπηρέτησης που παρέχει στους πελάτες του. Η αποτελεσματική διαχείριση των παραπόνων είναι θεμελιώδης για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και  αποτελεί ουσιαστικό μηχανισμό για τροφοδότηση από τους πελάτες του με σκοπό τον εντοπισμό αδυναμιών στις πολιτικές και διαδικασίες.

Τονίζουμε ότι όλα τα επίσημα παράπονα θα πρέπει να αποστέλλονται γραπτώς στο info@aptonparagogo.gr.  Με αυτό τον τρόπο διαφυλάσσονται τα δικαιώματα σας και δίδεται η ευκαιρία σε μας να διαχειριζόμαστε όλα τα παράπονα δίκαια, διακριτικά, αποτελεσματικά και με συνέπεια.

Παρατηρήσεις

Το aptonparagogo.gr διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιήσει την πολιτική επιστροφών του, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στον ιστότοπό του.

Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που το aptonparagogo.gr, κατά την απόλυτη κρίση του, θεωρήσει ότι ο πελάτης καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων και γενικά όλων των αρχείων της αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών της παρούσας ιστοσελίδας και προστατεύονται από το ελληνικό, ευρωπαϊκό δίκαιο και τις διεθνείς συμβάσεις.

Συνεπώς, κανένα από αυτά δε δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να μεταδοθεί και διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς την άδεια των υπευθύνων της παρούσας ιστοσελίδας.

Εξαιρείται η περίπτωση της αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό Η/Υ (ηλεκτρονικό υπολογιστή) για προσωπική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης www.aptonparagogo.gr